Vianočné tipy od Absyntu

Vianočné tipy od Absyntu


Vybrať ten správny darček je niekedy naozaj ťažké. A keď sa jedná o knihy, výber vie skomplikovať mnoho otázok: pre koho tá kniha je? bude ho/ju to zaujímať? a nemá túto už náhodou?


V Absynte sme pre vás pripravili pár tipov, ktoré vám môžu pomôcť pri rozhodovaní. Pravdou je, že pri tretej spomínanej otázke tápeme aj my. Avšak nemusíte kvôli tomu vešať hlavu, pre takých máme pripravené absyntovské darčekové poukazy!

TIP #1
Ak vaša priateľka či priateľ miluje cestovanie a objavovanie nových krajín, zvykov a ľudí, siahnite po našej edícii Prekliati reportéri. Knihy z tejto edície sa tešia veľkej obľube a ich kúpou nepokazíte naozaj nič.


TIP #2
Máte v rodine človeka, ktorého fascinuje história? Číta si všetko o Rusku, vojnových ťaženiach či výdobytkoch modernej doby. V tom prípade by mu pod stromčekom nemala chýbať kniha z edície Dejiny.


TIP #3
Každý poznáme niekoho, kto sa extrémne zaujíma o politické dianie. Pre takých a také tu máme knihu bývalého gréckeho ministra financií Janisa Varoufakisa, ktorý napísal napínavý politický triler Dospeláci v miestnosti. Vtiahne vás od prvých stránok a kým ju neprečítate dokonca, nebudete ju chcieť pustiť z ruky. Najhoršie na tom je, že po celý ten čas si budete uvedomovať, že toto je skutočný príbeh zo zákulisia Európskej únie.


TIP #4
Milovníkov a milovníčky románov so silným príbehom na sto percent potešia knihy z edície 100%!


TIP #5
Nielen našim deťom by malo záležať na životnom prostredí! Každý, kto sa zaujíma o budúcnosť našej planéty, by si mal nájsť pod stromčekom praktického sprievodcu Ako sa zbaviť plastov, ktorý napísal riaditeľ Greenpeace pre otázky oceánov.


TIP #6
Seriál Černobyľ opantal tento rok tisícky ľudí. Omnoho viac o tejto hroznej katastrofe sa však dozviete v knihe Černobyľská modlitba, ktorá slúžila tvorcom tohto seriálu ako predloha!


Veríme, že absyntovky potešia pod vianočným stromčekom vás i vašich blízkych!
V našom y-shope ich teraz nájdete vo vianočnej zľave a navyše, pri nákupe nad 29€ máte dopravu zdarma.


Pre tipy od našich čitateľov klikajte sem!
Podrobnú Absynt mapu pre všetkých absyntomoľov a absyntomoľky nájde tu.