Vitajte na novom webe absynt.sk!

Vitajte na novom webe absynt.sk!

Po dlhých a náročných prípravách sa nám podarilo spustiť nový web nášho vydavateľstva. Nie je to však len nový imidž! Absynt.sk vám ponúka oveľa viac možností, ako naše predchádzajúce internetové stránky. Nájdete tu prehľadný e-shop, pomocou ktorého budú vaše nákupy oveľa jednoduchšie. Veríme, že nákupy priamo od vydavateľa sú výhodnejšie pre obe strany a v neposlednom rade – sú možno aj osobnejšie. Ku každej knihe z našej produkcie ponúkame niekoľko úryvkov z recenzií i stručné medailóniky všetkých našich autorov.

V rubrike Náš tím sa môžete dozvedieť niečo o nás i o našom vydavateľstve a v neposlednom rade, nachádza sa tu aj sekcia Blog, v ktorej budeme pravidelne prinášať informácie priamo z vydavateľskej kuchyne - krátke rozhovory s autormi i prekladateľmi, odporúčania na publikované recenzie, ukážky z kníh i správy o reportážnej literatúre vo svete.

Veríme, že naše nové webové stránky absynt.sk vám spríjemnia nielen vaše nakupovanie, ale ponúknu vám aj zaujímavé čítanie. Na naše nové stránky sa oplatí prísť a oplatí sa sem aj vrátiť...